Ylli me emrin tënd

Ylli me emrin tënd

Nga te gjitha yjet qe ke pare naten, I kam vene emrin njerit yll me emrin tënd. Dhe kjo eshte dhurata ime per ditelindjen tende e cila kurr nuk mund te shlyhet nga kjo bote. Me shume dashuri: ****** Shume Urime Per Ty! TE DUA SHUME!

Share Button
loading...