Urime shoqja/shoku im i dashur

Urime shoqja/shoku im i dashur

Shoqeria nuk eshte diqka qe shkruhet ne leter, sepse letra mund te griset dhe te humbas. Nuk eshte as diqka qe mund te shkruhet ne gur, sepse edhe guri mund te thyhet. Por eshte e shkruar ne zemer te njeriut, dhe qendron aty pergjithmone. Dhe deri sa ti feston diten tuaj te veqante, Une festoj shoqerine tone te mrekullueshme, Shume urime per ty!

Share Button
loading...