Urime per ty ...

Urime per ty …

Urime per ty ...

Eshte nje ndjenje shume e bukur kur e di qe dikujt i pelqen ti, dikush mendo per ty, dikujt i nevojitesh ti, dikush nuk mund te jetoj pa ty, dikush kujdeset per ty. Por eshte shume me mire dhe eshte shume e rendesishme kur ai
“dikush” nuk e harro kurre ditelindjen tende. Shume Urime per Ty te Deshiroj edhe 100 Pranvera te Lumtura.

Share Button
loading...