download (1)

Urime i/e dashur…

Kur ora ne castin e lindjes tende fillon ti numeroje tik-taket e saj sot kur ti mbush 18 vjet vjen rasti qe une ditelindjen tende per here te pare te ta uroj dhe te te them qe shume te dashuroj.

Share Button