Urime Ditlindjen Biri Im

Bir … Unë nuk ta them shpesh këtë ,
por sot është dita e përkryer për të të
bërë të ditur se cfarë dhurate e çmuar
je për mua.Jam krenare që je djali im. 
Gëzuar Ditëlindjën! !
 Të uroj ty sukses dhe lumturi gjithmonë! 

Share Button
loading...