Urime Ditëlindjën Shoqja ime

Urime Ditëlindjën Shoqja ime
Ti për mua ishe si motër
Ti ishe ajo që më mbështete për gjithqka
Ti ishe ajo që më ndihmove të flas me dikë
atëherë kur kisha nevoj
Ti me ishe pranë  edhe atëher kur  isha gabim
Të Uroj Ditlindjën shprehsoj që do ta kesh një jetë të lumtur dhe që  ZOTI do ti kthej gjitha ato të  mira që bëre për mua ..URIMEEE

Share Button
loading...