Urime Ditelindjen motra ime e dashur

Urime Ditelindjen motra ime e dashur

Ti e ke bërë fëmijërinë time të veçantë. Edhe pse kohët kanë shkuar, kujtimet e e ëmbla nuk do të zbehen kurre.Dhe pa marrë parasysh se sa tmerrshëm ne luftojmë, e vërteta është se unë te kam dashur gjithmonë dhe gjithmonë do te dua. Te uroj një ditëlindje shume te bukur dhe të vecante. Jam krenare qe ti je motra ime! Te dua shume!!
Share Button
loading...