Urime Ditëlindjen Motër

Ti e ke bërë fëemijërinë time të veçantë.Edhe pse kohë kanë shkuar,kujtimet e ëmbla nuk do të zbehen kurrë

Dhe pa marrë parasysh se sa tmerrshëm ne luftojmë, e vërteta është se unë te kam dashur gjithmonë dhe gjithmonë do të dua. Të uroj një ditëlindje shumë të bukur dhe të vecantë. Jam krenare që ti je motra ime!
Të dua shumë!!

Share Button
loading...