Urime Ditelindjen Dashuria Ime

Urime Ditelindjen Dashuria Ime!

Dashuria jone kurr nuk do te plaket, pasi qe se bashku ne gjithmone do jemi te rinje, shpresoj qe keshtu gjithmone te pijme nga Fontana e Rinise dhe Dashuris. Andaj dashuria e jetes sime, Urime Ditelindjen dhe i gezofsh edhe shume pranvera te tjera se bashku me mua!

Share Button
loading...