Urime dhe me Fat Ditelindja Vëlla

Gëzuar ditëlindjen, të dua!
Unë jam me fat, dhe jam e lumtur që te kam vëllain tim. Edhe nëse do te me jepej mundesi te zgjidhja,
  unë nuk do të zgjidhja asnje tjetër. Jam e lumtur qe ti je në jetën time. Faleminderit qe ke qenë vellai që ti je. Gëzuar ditëlindjen, të dua!
Share Button
loading...