Urime Babi!

Babi im të uroj nga zemra edhe 100 pranvera
të lumtura dhe plot dashuri dhe harmoni familjare.
Uroj që ditët që vin të jenë relizim i dëshirave
dhe ëndrrave tua…Po ashtu uroj që sa më parë
të jeni bashk me Mamin e të festoni së bashku
cdo festë e ditëlindje. Me dashuri  e me shumë Rrespekt vajza jote.
Urime Babi!  <3

Share Button
loading...