Sot ndoshta ka shumë

Sot ndoshta ka shumë njerëz që ta urojn ditëlindjen, afër teje nuk jam tani por do të doja te isha, sepse miqesia dhe shoqeria me ty më bën të jemë më e lumtur dhe më e vlersuar

Te Urojë

Deshta të gjeja një frazë të jashtëzakonshme… por nuk ekziston asnjë aq e bukur sa të transmetojë dashurinë time… me që  thjeshtësia  është forma

Urime Babi!

Babi im të uroj nga zemra edhe 100 pranvera të lumtura dhe plot dashuri dhe harmoni familjare. Uroj që ditët që vin të jenë relizim i dëshirave

Le te jet çdo dite

Le te jet çdo dite e ardhshme më e mire le te jesin të gjithat simbas deshires tende, kur t’bjere shiu,për ty le të shkelqeje dielli, jeta jote le të jet rruga prej drandafillave e ujitur me