Ti ke një vend të veçantë në jetën time


Ti ke një vend të veçantë në jetën time
që e ke pasur që në fillim.
Shoh buzëqeshjen tende kur mbyll syte e mi.
Emri yt është i shkruar në zemrën time.

Ti ke qenë burimi im i guximit
Pasionit, qetësisë dhe mbi të gjitha i dashurisë pa kushte.
Unë do ta festoj kete dite dhe thellësisht te falenderoj
Qe ke qendruar me mua në këtë jetë !
Gezuar Ditelindjen!

Share Button
loading...