Të uroj çdo gjë në jetë

Të uroj çdo gjë në jetë
në trup shëndet,
në punë vullnet ,
në familje harmoni,
në nerva qetësi ,
në të ardhmen lumturi
dhe shummë fat në dashuri

Share Button
loading...