Te deshiroje lumturi

Te deshiroje lumturi

Te deshiroje lumturi qe te vije ne çdo mengjes tek ti, Te deshiroje buzqeshje, qe ta beje zemren tende te kendoj, Te deshiroje shoqeri te mrekullueshme qe te ndash me ta te miren dhe te keqen, dhe mbi te gjitha Te deshiroje kenaqesi dhe lumturi ne jeten tende. Shume Urime Per Ty !

Share Button
loading...