Ti e ke bërë fëemijërinë time të veçantë.Edhe pse kohë kanë shkuar,kujtimet e ëmbla nuk do të zbehen kurrë Dhe pa marrë parasysh se sa tmerrshëm ne luftojmë, e vërteta është se unë te kam