Tag Archives: Urime dhe me Fat Ditelindja Vëlla
Aside

Urime dhe me Fat Ditelindja Vëlla

Unë jam me fat, dhe jam e lumtur që te kam vëllain tim. Edhe nëse do te me jepej mundesi te zgjidhja,   unë nuk do të zgjidhja asnje tjetër. Jam e lumtur qe ti je në jetën time.

Share Button