Kur u zgjova ne mengjes ndihesha me ndryshe se kurr, pyeta veten perse po ndihem keshtu ? prap nuk gjeja sepse !! dhe rastesisht isha prane kalendarit pash te rrumbullaksuar daten e sotit me ra ndermend qe