Tag Archives: Urime Babi!
Aside

Urime Babi!

Babi im të uroj nga zemra edhe 100 pranvera të lumtura dhe plot dashuri dhe harmoni familjare. Uroj që ditët që vin të jenë relizim i dëshirave

Share Button