Nëna ime, falemnderit qe ishe gjithe keto vite me mua. Faleminderit qe me rrite dhe me bere te qesh edhe kur me qahej. Faleminderit qe ende kujdesesh ashtu sikur isha femije, per dashurine e pacmim qe ma