Sot ndoshta ka shumë


Sot ndoshta ka shumë njerëz që ta urojn ditëlindjen,
afër teje nuk jam tani por do të doja te isha,

sepse miqesia dhe shoqeria me ty më bën të jemë
më e lumtur dhe më e vlersuar ” faleminderit”
dhe dije se ndër vëndet ma të thella të zemrës sime je ti shoqe e dashur……, dëshiroj që kurr mos të largohet gëzimi prej teje.
Jeto, duaj, qeshu këto kurr mos të ndahen nga jeta jote!
Do të me duheshin shumë fjalë për të bërë urimet e pafund që meriton …

Share Button
loading...