Shume urime per ty

Shume urime per ty

Kur linde ti prinderit tuaj jane bekuar me ty, kur ti u bere shoqeja ime u bekova edhe une, eshte shume e rendesishme te kesh ne jete nje njeri kaq te veqante sikurse je ti e dashur shoqeja ime. Te deshiroje çdo te mire ne jete dhe Shume urime per ty !

Share Button
loading...