Shume urime per ty i dashur

Shume urime
Ti ke një vend të veçantë në jetën time që e ke pasur që në fillim. Shoh buzëqeshjen tende kur mbyll syte e mi. Emri yt është i shkruar në zemrën time.Ti ke qenë burimi im i guximit. Pasionit, qetësisë dhe mbi të gjitha i dashurisë pa kushte. Unë do ta festoj kete dite dhe thellësisht te falenderoj qe ke qendruar me mua në këtë jetë!Gezuar Ditelindjen!
Share Button
loading...