Shume Urime i Dashur Baba

Shume urime i dashur baba

Ti me mesove se si te ecë, ti me mbajte doren derisa une beja hapat e pare per te ecur. Ti ma mbushe mendjen time me dije, ti me ndihmove qe ta kuptoj rendesin e jetes, ti me mesove se
qfare eshte e bukur ne kete jete. Faleminderit shume babai im Te Dua shume dhe Shume Urime per ty.

Share Button
loading...