Shume urime Babi Ditelindjen

shume urime babi

Nje baba qe e dua dhe e respektoj
Një baba i cili i përmbush të gjitha detyrat e tij
Për të mësuar, për të drejtuar, për të mbrojtur.
Nese te gjithe baballaret do te ishin te tille
Nje baba vertet i mire si i imi
Bota do të ishte nje vend me i mire.
Babi, për ditëlindjen tende, më lejo të them vetëm …
nuk ka fjalë për të shprehur
sa i/e lumtur jam që ke lindur
dhe se ti je babai im.

Share Button
loading...