Urime Ditelindjen…

Shpresoj qe ZOTI te zbukuroj secilen te dekoroj secilen deshire tuajen, duke te dhuruar suksess dhe lumturi ne jete,
January 4, 2013

Urime per ty …

Eshte nje ndjenje shume e bukur kur e di qe dikujt i pelqen ti, dikush mendo per ty, dikujt
January 4, 2013

Diten kur ti linde…

Me siguri diten kur ti linde ishte duke rene shi, por me te vertete nuk ishte shiu ai qe
December 29, 2012

Te dergoj urime

Te dergoj urime te ngroheta per ditelindjen tende, te uroj shendet dhe lumturi ne jete. Shume urime per ty
December 29, 2012