Ti ke një vend të veçantë në jetën time

Ti ke një vend të veçantë në jetën time që e ke pasur që në fillim. Shoh buzëqeshjen tende
December 1, 2012

Nëna ime

Nëna ime, falemnderit qe ishe gjithe keto vite me mua. Faleminderit qe me rrite dhe me bere te qesh
December 1, 2012

Të uroj çdo gjë në jetë

Të uroj çdo gjë në jetë në trup shëndet, në punë vullnet , në familje harmoni, në nerva qetësi
December 1, 2012

Sot ndoshta ka shumë

Sot ndoshta ka shumë njerëz që ta urojn ditëlindjen, afër teje nuk jam tani por do të doja te
December 1, 2012