Urime dhe me Fat Ditelindja Vëlla

Unë jam me fat, dhe jam e lumtur që te kam vëllain tim. Edhe nëse do te me jepej
December 11, 2012

Urime Ditelindjen motra ime e dashur

Ti e ke bërë fëmijërinë time të veçantë. Edhe pse kohët kanë shkuar, kujtimet e e ëmbla nuk do
December 11, 2012

Nëse të kanë thënë që ditën kur linde ti

Nëse të kanë thënë që ditën kur linde ti binte shi të kanë gënjyer,ishte qielli që vajtonte për largimin
December 3, 2012

Ne mengjes heret u zgjova

Ne mengjes heret u zgjova Athua dicka me zgjoj Mu kujtua dashuria ime Ditlindjen do festoj! Do te doja
December 3, 2012