Aside

Le te jet çdo dite e ardhshme më e mire

Le te jet çdo dite e ardhshme më e mire, le te jesin të gjithat simpas deshires tende ,kur t’bjere shiu,për ty le të shkelqeje dielli, jeta jote le të jet rruga prej trandafilave e ujitur me shiun e lumturise , e ngrohur me lumturin e vertete ,

Share Button
Aside

Ne mengjes heret u zgjova

Ne mengjes heret u zgjova Athua dicka me zgjoj Mu kujtua dashuria ime Ditlindjen do festoj! Do te doja te jem piruni Ne dore te me mbash

Share Button
Aside

Ti ke një vend të veçantë në jetën time

Ti ke një vend të veçantë në jetën time që e ke pasur që në fillim. Shoh buzëqeshjen tende kur mbyll syte e mi. Emri yt është i shkruar në zemrën time. Ti ke qenë burimi im i guximit Pasionit, qetësisë dhe mbi të gjitha i dashurisë pa kushte. Unë do ta festoj kete dite dhe thellësisht te falenderoj

Share Button
Aside

Nëna ime

Nëna ime, falemnderit qe ishe gjithe keto vite me mua. Faleminderit qe me rrite dhe me bere te qesh edhe kur me qahej. Faleminderit qe ende kujdesesh ashtu sikur isha femije, per dashurine e pacmim qe ma jep.

Share Button
Aside

Të uroj çdo gjë në jetë

Të uroj çdo gjë në jetë në trup shëndet, në punë vullnet , në familje harmoni, në nerva qetësi , në të ardhmen lumturi

Share Button