Nëse të kanë thënë që ditën kur linde ti

Nëse të kanë thënë që ditën kur linde ti

Nëse të kanë thënë që ditën kur linde ti binte shi të kanë gënjyer,ishte qielli që vajtonte për largimin e yllit më të bukur që mbante…ashtu plot dritë erdhe në këtë datë duke i bërë tokës dhe mua një dhuratë.Dhuratën më të qmuar shoqen më besnike dhe më të zgjuar.Happy Birthday.

Share Button
loading...