Nena ime Urime Ditelindjen

Nena ime Urime Ditelidndjen
Nena ime, falemnderit qe ishe gjithe keto vite me mua. Faleminderit qe me rrite dhe me bere te qesh edhe kur me qahej.Faleminderit qe ende kujdesesh ashtu sikur isha femije, per dashurine e pa cmim qe ma jep. Faleminderit qe e mbush kete emer te madh ne jeten time – NENE. Falemnderit qe ekzgiston, te dua shume dhe gjithmone do mbetesh me e rendesishmja ne jete. Urime ditelindjen!
Share Button
loading...