Ne mengjes heret u zgjova

Ne mengjes heret u zgjova

Ne mengjes heret u zgjova
Athua dicka me zgjoj
Mu kujtua dashuria ime
Ditlindjen do festoj!

Do te doja te jem piruni
Ne dore te me mbash
A thua kjo me zgjoj nga gjumi
Pasten qe ta hash!

Kur qirinjet te i fikesh
N’deshire me fut dhe mua
Jam une e dashura jote
Qe me shpirt te dua!

Me shpirt e me zemer
Te uroj shendet
Lumturia e gezimi
Te prifshin per jete!

Urimin ruaje mire
Po te lutem shum
Kur me nuk do te jem
T’kujtohet qe te dashta SHUM!

Share Button
loading...