Gezofsh dhe shume te tjera

Gezofsh dhe shume te tjera

Gezofsh dhe shume te tjera

Nuk do te me bezdiste te te tregoja ty çdo dite se sa shume te dua, sa shume kujdesem perty, sa shume te besoj ty dhe sa shume me duhesh ti. Mirpo kjo fraze do te ishte shume e gjate andaj ja ku jam ketu ne diten speciale tenden duke ti thene te gjitha keto me vetem nje fjali: SHUME URIME PER TY dhe gezofsh dhe shume te tjera.

Share Button
loading...