Per Shoqeri Archive

Per ditelindjen tende

Per ditelindjen tende desha te te dhuroja dicka te vecante, te kendshme, fantastike, por nuk mu duk e pershtacme te mbyllesha

Le te jet çdo dite e ardhshme më e mire

Le te jet çdo dite e ardhshme më e mire, le te jesin të gjithat simpas deshires tende ,kur t’bjere shiu,për ty le të shkelqeje dielli, jeta jote le të jet rruga prej trandafilave e ujitur me

Të uroj çdo gjë në jetë

Të uroj çdo gjë në jetë në trup shëndet, në punë vullnet , në familje harmoni, në nerva qetësi , në të ardhmen lumturi

Sot ndoshta ka shumë

Sot ndoshta ka shumë njerëz që ta urojn ditëlindjen, afër teje nuk jam tani por do të doja te isha, sepse miqesia dhe shoqeria me ty më bën të jemë më e lumtur dhe më e vlersuar