Per Shoqeri Archive

Shumm Urime per TY

Me rastin e ditelindjes deshiroj qe te dergoj urimet me te perzemerta, me deshire qe kjo dite e lumtur te jete per ty sot dhe ashtu lete vazhdoj gjat gjithe

Shume urime per ty

Kur linde ti prinderit tuaj jane bekuar me ty, kur ti u bere shoqeja ime u bekova edhe une, eshte shume e rendesishme te kesh ne jete nje njeri kaq te veqante sikurse je ti e dashur

Te deshiroje vetem nje gje

Te deshiroje vetem nje gje, qe ta shikosh veteveten tuaj ashtu siq te shoh une, vetem atehere do ta kuptosh se

Te deshiroje lumturi

Te deshiroje lumturi qe te vije ne çdo mengjes tek ti, Te deshiroje buzqeshje, qe ta beje zemren tende te kendoj, Te deshiroje shoqeri te mrekullueshme qe te ndash me ta te miren dhe te keqen, dhe