Archive | Per femije RSS feed for this section
Aside

Urime Ditlindjen Biri Im

Bir … Unë nuk ta them shpesh këtë , por sot është dita e përkryer për të të bërë të ditur se cfarë dhurate e çmuar je për mua.Jam krenare që je djali im.  Gëzuar Ditëlindjën! !

Share Button
Aside

I dashur femija im

Femija im i mrekullueshem, shpresoj qe te gjitha enderrat te behen realitet dhe dua qe ta

Share Button
Aside

Birthday wishes for friend

You’re such a special friend! It’s a pleasure to remember you anytime, especially on your birthday. Have a Great day ahead! The perfect recipe for your year ahead should be 20 percent love mixed with 30 percent luck. Add on top 20 percent courage and garnish it with 30 percent health. Say cheers to life […]

Share Button