Per Familje Archive

Nëna ime

Nëna ime, falemnderit qe ishe gjithe keto vite me mua. Faleminderit qe me rrite dhe me bere te qesh edhe kur me qahej. Faleminderit qe ende kujdesesh ashtu sikur isha femije, per dashurine e pacmim qe ma

Të uroj çdo gjë në jetë

Të uroj çdo gjë në jetë në trup shëndet, në punë vullnet , në familje harmoni, në nerva qetësi , në të ardhmen lumturi

Urime Babi!

Babi im të uroj nga zemra edhe 100 pranvera të lumtura dhe plot dashuri dhe harmoni familjare. Uroj që ditët që vin të jenë relizim i dëshirave

Urimet e mia me te perzemerta

Urimet e mia me te perzemerta. Zoti ndricofte rruget e jetes tende dhe Fjala e Tij ndricofte zemren tende.