Per Familje Archive

Shume urime Babi Ditelindjen

Nje baba qe e dua dhe e respektoj Një baba i cili i përmbush të gjitha detyrat e tij Për të mësuar, për të drejtuar, për të mbrojtur. Nese te gjithe baballaret do te ishin te tille

Nena ime Urime Ditelindjen

Nena ime, falemnderit qe ishe gjithe keto vite me mua. Faleminderit qe me rrite dhe me bere te qesh edhe kur me qahej.Faleminderit qe ende kujdesesh ashtu sikur isha femije, per dashurine e pa cmim

Urime dhe me Fat Ditelindja Vëlla

Unë jam me fat, dhe jam e lumtur që te kam vëllain tim. Edhe nëse do te me jepej mundesi te zgjidhja,   unë nuk do të zgjidhja asnje tjetër. Jam e lumtur qe ti je në

Urime Ditelindjen motra ime e dashur

Ti e ke bërë fëmijërinë time të veçantë. Edhe pse kohët kanë shkuar, kujtimet e e ëmbla nuk do të zbehen kurre.Dhe pa marrë parasysh se sa tmerrshëm ne luftojmë,