Per Dashuri Archive

Kur qirinjet te i fikesh

Kur qirinjet te i fikesh N’deshire me fut dhe mua Jam une e dashura

Ne mengjes heret u zgjova

Ne mengjes heret u zgjova Athua dicka me zgjoj Mu kujtua dashuria ime Ditlindjen do festoj! Do te doja te jem piruni Ne dore te me mbash

Ti ke një vend të veçantë në jetën time

Ti ke një vend të veçantë në jetën time që e ke pasur që në fillim. Shoh buzëqeshjen tende kur mbyll syte e mi. Emri yt është i shkruar në zemrën time. Ti ke qenë burimi im i guximit Pasionit, qetësisë dhe mbi të

Te Urojë

Deshta të gjeja një frazë të jashtëzakonshme… por nuk ekziston asnjë aq e bukur sa të transmetojë dashurinë time… me që  thjeshtësia  është forma